Zaterdag, 7 december ’19 – Stoverijwandeling

Hallo beste wandel liefhebbers,

Vorig jaar schreef ik: “Volgend jaar erbij?”, wel we zijn weer zover.  De Smokkelaars hebben terug hun stoverij wandeling, dit terug in de aanloop van Kerst, en dit op 7 december.

We stappen dit jaar in Damme.
Er wordt gestart aan restaurant “ De Siphon”. We wandelen langs het Schipdonk kanaal en komen op een gegeven moment via landelijke wegen terug naar Damme stad en volgen daar een stukje de oude stadswallen. We houden onze ogen open voor de vele verschillende vogel soorten die hier in de omgeving ofwel overwinteren ofwel een rustpauze inlassen. We stoppen voor een koffietje of een lekker biertje in één van de vele cafeetjes/ bistro’s. Na de pauze stappen we verder terug richting start, ongeveer evenwijdig met de Damse vaart. Goed voor 10,5 km. We laten de Siphon voor wat hij is en keren terug naar ons eigen gourmet restaurant “Oud St Jozef” voor onze lekkere zelfgemaakte stoverij met verse frietjes, met dank aan Johan en al zijn helpers.

Voor deze maaltijd dient men in te schrijven ten laatste op dinsdag 3 december bij Johan   0496 573135 of via mail: johan.maenhout1@telenet.be.

Deelnemen aan de tocht is gratis.

Verzamelen op de parking achteraan Oud St Jozef om 13:30u stipt of aan restaurant “De Siphon” om 14u. Carpoolen naar de start is mogelijk.

Iedereen van harte welkom, ook voor een drankje achteraf in Oud St Jozef.

Martine en Luc
0474 828569

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *