666 km lopen op 50 dagen door Joris

Hela, vorige week jullie krantberichtje zien staan in één of ander reclameblad en de website eens bezocht. De voorgestelde wandelingen liggen allemaal in mijn buurt (Eeklo) en er kwam een idee bij mij op. Ben zelf geen wandelaar maar een jogger en doe met al die coronadinges regelmatig mee met zgn. challenges. Zo ben ik vandaag gestart met de Duivelse Uitdaging, 666km lopen op 50 dagen. Hiervoor moet je verschillende afstanden in blokken lopen zoals nu gestart 3 dagen met 33.3km. Inspiratie van jullie wandelingen heb ik nu gebruikt om 3 verschillende routes te maken (Middelburg, Drongengoed, Adegem) combinaties van verschillende wandelingen. 3 opeenvolgende dagen zo’n afstand lopen is absoluut niet evident maar heb het toch gehaald, spiertjes doen wat pijn maar al met al valt het mee. Mooie bekende en minder bekende plekjes ontdekt in ons vlakke (alhoewel …) Meetjesland. Na een serieus loopdipje door al die coronashit en geen joggings op de kalender terug volop de goesting teruggevonden, ‘t zullen nog zware weken worden maar zie het volledig zitten ! Hell Yeah !!!Ik  heb er echt van genoten.
Grtz. Joris

 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *