HEB JIJ OOK MOOIE WANDELFOTO’S VOOR DE SMOKKELAARS MALDEGEM?

De coronacrisis en de daarbij horende sluiting van zowat alles, noopte velen onder ons veel meer thuis door te brengen dan gewoonlijk. Om toch wat afwisseling in onze bezigheden te brengen moest er dus creatief met onze tijd omgesprongen worden. Bij velen werden zo de wandelschoenen (terug) uit de schoenkast gehaald en werd er op uit getrokken in de nabije omgeving. Dat er daarbij niet alleen een blokje om gewandeld werd, werd al vlug duidelijk. Tal van vergeten of minder bekende wandeltrajecten in onze gemeente werden herontdekt. En dat ontging ook wandelclub “De Smokkelaars” niet want zij zagen de voorbije weken het aantal bezoekers op hun site spectaculair toenemen. Dat zijn mensen die de smaak te pakken kregen en de wandelmicrobe opdeden.  Op hun site (www.smokkelaarsmaldegem.be) kun je een aantal leuke wandelingen vinden die iedereen wel aankan. Die wandelmicrobe is trouwens heel wat gezonder en leuker dan dat verdomde corona virus. Een aantal onder hen plaatsten zelfs reeds een foto en/of ervaring op sociale media of stuurden deze door naar het bestuur van de wandelclub, die het met zijn meer dan 50 jaar bestaan in Maldegem allemaal graag ziet gebeuren! Heb jij ook een leuke foto van tijdens één van die wandelingen, dan horen en zien we het graag. Stuur dus je foto’s maar door naar freddyderycke@gmail.com en als je het goed vind plaatsen we die dan op onze site. Misschien zien we je dan ook wel terug na de coronacrisis op één van onze activiteiten. Altijd welkom!

Een Smokkelaar (DL)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *