Lid worden

Lid worden van de Smokkelaars kan voor slechts 5€ met vermelding “Lid”. Door lid te worden krijg je korting op verschillende activiteiten.

Wenst u verzekerd te zijn tijdens de activiteiten dan raden wij aan u aan te sluiten bij Gezinssportvlaanderen. Hiertoe behoort:
Een verzekering voor lichamelijke ongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid voor elke wandel- en fietsactiviteit, verplaatsing van en naar de startplaats inbegrepen. Uiteraard ben je op vertoon van je  lidkaart ook verzekerd bij deelname aan activiteiten van andere clubs die aangesloten zijn bij Gezissportvlaanderen.Vier maal per jaar het tijdschrift Sportief met Wandelvogel met met een tal van wandel- en fietstips en wandel- en fietsprogramma’s van aangesloten clubs, aankondiging van weekends en cursussen.De tarieven voor het lidmaatschap van Gezissportvlaanderen en  Smokkellaars zijn:

  • hoofdlid: 15€  vermelding “C”
  • bijlid: 10 € extra met vermelding “B”.
  • bijlid onder de 18 jaar: 7 € extra met vermelding “B”.
  • Lidmaatschap en verzekering 24/24 voor wandelen, fietsen, joggen, fitnessen en zwemmen: 30€ met vermelding “S”.
  • idem als hier boven maar voor gans het gezin: 50€ met de vermelding “SG”

Alle bedragen mogen gestort worden op rekening van “De Smokkelaars Maldegem”, Oude Gentweg 55A, 9990 Maldegem. Iban: BE470010 4894 6680 Bic GEBABEBB.

Er kan  reeds betaald worden vanaf  september. Het lidmaatschap loopt dan tot eind december van het volgend jaar.. Voor de abonnementen B, C, S en SG ( vermelden op overschrijving aub) kan er via de mutualiteit een korting bekomen worden ( ongeveer 15.00 € per persoon, afhankelijk van de mutualiteit). Het formulier vind je op de website van je mutualiteit. In de toekomst krijg je dit automatisch toegestuurd via Gezinssport Vlaanderen. 

Als je voor de eerste maal lid word graag je gegeven eens te delen via mail.

De Smokkelaars Maldegem werken ook samen met Grote Routepaden. Daarvan kan je eveneens lid worden. Bekijk het ledenvoordeel op deze webssite.