Verzekering

Een verzekering voor lichamelijke ongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid voor elke wandel- en fietsactiviteit, verplaatsing van en naar de startplaats inbegrepen. Uiteraard ben je op vertoon van je lidkaart ook verzekerd bij deelname aan activiteiten van andere clubs die aangesloten zijn bij Gezissportvlaanderen.
Vier maal per jaar het tijdschrift  “Hup” met met een tal van wandel- en fietstips en aankondiging van weekends en cursussen.

De belangen inzake verzekering voor sportongevallen waargenomen door het verzekeringskantoor Filip Vandeven uit Leuven. De nieuwe polis werd opgesteld door de verzekeringsmaatschappij ‘Baloise Insurance’ onder het polisnr. 7.A22.665.
Alle briefwisseling en telefonische contacten met het secretariaat Gezinssport Vlaanderen  of via het secretariaat van de Smokkelaars,
Guido Stroo via ‭ tel: 0479 72 70 18‬  guido.stroo@telenet.be  

24/24 verzekering.

Verzekerde activiteiten: 
De verzekering geldt voor alle ongevallen tijdens de sportbeoefening van de sporttakken hierboven vermeld, 24 u op 24u en op Europees grondgebied.. 
Worden niet als ongeval beschouwd: ziekten, beroerte, zenuwaanvallen, vallende ziekte, zwaktebreuken, lumbago, spataders, tendinitis.
Hieronder de verzekerde sporttakken : 
Lopen
Joggen
Wandelen
Nordic Walking
Fietsen, incl. mountainbiken Zwemmen 
Fitness
Let op: deze polis dekt de verzekering burgerlijke aansprakelijkheid en rechtsbijstand niet.