Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Zaterdag, 29 juni ’24 – daguitstap met de trein: Leuven – Kessel-lo – Leuven

29 juni @ 07:00 - 19:00

Door de eeuwigdurende werken bij de nmbs zien we ons genoodzaakt onze geplande wandeling voor juni in de geuzestreek te annuleren. Maar we steken deze wandeling in onze wandelfrigo en bewaren ze voor een latere gelegenheid. Toch bedankt Francis om er tijd in te steken en om ons bestuur “bijtijds” te waarschuwen van de treinperikelen op deze spoorlijn. Over naar plan B dan maar: we gaan nu dus richting Leuven-Kessel Lo.

Deze wandeling start aan het station van Leuven, maar we gaan deze keer niet de stad in maar we gaan richting Kessel Lo. Deze wandeling op lichtglooiend parcours zal ons langs de Abdij van Vlierbeek naar het Lindebos en Chartreusebos leiden. Hoewel de stad in de verte nog te zien is zullen we toch redelijk wat in het groen wandelen. Daarna passeren we zelfs de wijngaarden van het Hageland om dan toch maar weer een bos in te duiken.(Het Begijnebos). Als afsluiter van deze wandeling gaan we nog langs het Provinciale Domein van de provincie Vlaams Brabant. Ik vermoed dat hier wel een terras te vinden zal zijn 😊. Deze wandeling is trouwens een ideale voorbereiding voor zij die deze zomer de taalgrenstrail gaan doen. Om een beetje differentiatie aan te bieden kun je kiezen tussen twee afstanden 16 of 20km. Deze wandeling is perfect te doen als uitstap met de trein, want volgens onze info zijn er daar geen werkzaamheden gepland dan 😉.

Tot dan.

Wandelafstanden: 17 of 20 km

Trein heen : 7.24 u Aalter – 8.40u  Leuven

Trein terug : 16.21u Leuven –  17.35u Aalter

De tochtleiding is in handen van Dino via dino.lateste@gmail.com of tel: 0478 88 86 09‬, die je bijkomende vragen graag beantwoordt.

Breng piknick, voldoende drinken en zonnecrème mee.

 

Gegevens

Datum:
29 juni
Tijd:
07:00 - 19:00

Organisator

Dino Lateste
Telefoon
0478 88 86 09‬
E-mail
dino.lateste@gmail.com