Wie zijn wij?

De Maldegemse Smokkelaars werden opgericht in 1969. Vorig jaar vierden we ons 50-jarig bestaan.

Guido Stroo was toen het langst lid en het langst in het Dagelijks Bestuur. Ondertussen heeft hij zijn ontslag aangeboden en werd zijn taak, de ledenadministratie, overgenomen door Patricia De Waele. Ook Anne-Mie De Vuyst nam ontslag als voorzitster. Zij werd opgevolgd door Martine D’hooge. Jef Matthijs verzorgde gedurende jaren de layout van de Go Riebedebie. Dankzij hem hadden we al die jaren een ledenblad waar anderen ons om benijdden. 

Maar de tijd staat niet stil. Het papieren tijdschrift werd vervangen door een Nieuwsbrief en een website: www.smokkelaarsmaldegem.be waarop iedereen terecht kan. Dit computergebeuren is in handen van Freddy De Rycke.

De andere leden van het Dagelijks Bestuur zijn, in alfabetische volgorde: Dauwens Luc, Lateste Dino, Maenhout Johan, Maenhout Luc en Vyncke William.

Samen zorgen we voor een gevarieerd aanbod van wandelingen en af en toe een fietstocht. 

Corona strooide dit jaar roet in het eten, letterlijk, want de wandelingen met eten achteraf, waren het nu oliebollen of spaghetti, konden niet doorgaan.We zien er al naar uit om jullie terug te zien, of op de stoverij of volgend jaar met de hutsepot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *